Over mij

Ik werkte tot september 2011 als redacteur bij Visie, het weekblad van de christelijke arbeidersbeweging. Sinds 1 oktober 2011 ben ik aan de slag als stafmedewerker communicatie bij het Netwerk tegen Armoede, het netwerk van 59 verenigingen waar armen het woord nemen in Vlaanderen en Brussel. In Merelbeke ben ik als vrijwilliger actief in de buddy-werking voor vluchtelingen vanuit het Ocmw. Als ik niet aan het schrijven ben, dan verslind ik al eens een boek of verlies ik me graag in een boeiende film. En natuurlijk bind ik op tijd en stond de loopschoenen aan.

Advertenties

Responses

 1. Ik volg je…..

 2. Beste,

  Een paar maanden geleden zijn we begonnen met een facebookgroep om voorstanders voor een Finse Piste langs de Schelde te verzamelen, om daar dan eventueel later mee naar de gemeente te gaan. Ondertussen is er ook het initiatief “De vragende partij”, specifiek naar de gemeenteverkiezingen toe. Jan Van Den Bulcke heeft ons voorstel voor een Finse Piste (boomschors) daar gelanceerd:
  http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws/verkiezingen2012/oost-vlaanderen/Merelbeke/dvp

  Momenteel staat het voorstel 2e (onder categorie “vrije tijd”). Misschien dat jij (en je vrienden/kennissen) ons willen steunen met je stem?! We moeten zoveel mogelijk Grootmerelbeekse stemmen proberen verzamelen.
  Alvast heel hartelijk bedankt
  Anje Cauwels

 3. Beste Anje, ik neem jullie idee ook mee naar het bestuur van Groen Merelbeke, waar we het zullen bespreken. Ik hou je op de hoogte.

  • Kun je trouwens nog wat meer info geven? Waar had je die gezien? In de buurt van het Liedermeerspark of meer zuidelijk?

 4. […] Over mij Gepost door: pheirman | augustus 25, 2012 […]

 5. […] Over mij Gepost door: pheirman | oktober 3, 2012 […]

 6. […] Over mij […]

 7. […] Over mij […]


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: