Gepost door: pheirman | september 1, 2014

Liedermeerspark, waar joggers thuis zijn


Peter HeirmanWaar ga je zoal joggen in verstedelijkt gebied zoals Merelbeke-Flora zonder al te veel uitlaatgassen naar binnen te hijgen? Gelukkig is er het Liedermeerspark, die ene groene long in het noorden van Merelbeke. Mijn favoriete parcours?

Start bij de ingang in de Verlorenbroodstraat, loop langs de visvijver en het Chaletje en neem de eerste afslag rechts. Aan het einde van het pad weer rechts en dan een lus maken langs de loopbrug en dan opnieuw rechts, meedraaien en een korte, nijdige helling overwinnen, verder meedraaien en dan bij de T naar rechts afbuigen en teruglopen naar de visvijver. Daar kun je dan je ronde vervolledigen door het resterende stuk langs de vijver af te werken. Goed voor 2,5 kilometer. Je kunt her hier makkelijk uittekenen. Wie wil, kan ook nog lussen toevoegen, bijvoorbeeld langs de Schelde-zijarm of het bos richting R4.

En ondertussen kennis maken met de wilde konijnen, eekhoorns en, ja,misschien wel een vos. Ik heb er zelf nog geen kunnen spotten, maar ze zijn er, zeker weten.


Responses

  1. […] 3. Liedermeerspark, waar joggers thuis zijn […]

  2. […] 3. Liedermeerspark, waar joggers thuis zijn […]


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: